Belföldi fuvarozás

transportation-calc-reflex

Társaságunk legnagyobb, saját eszköz- és személyi állománnyal végzett tevékenysége a belföldi áruszállítás.

Fuvareszközeink 0,4 tonna teherbírástól egészen 24 tonnáig terjedő palettán elérhetőek. Minden járművünk Webbase nyomkövető rendszerrel van felszerelve, így tudjuk garantálni az áruszállítás követhetőségét és biztonságát. Tehergépjárműveink között megtalálhatóak: ponyvás felépítmények, konténerszállítók, emelőhátfallal rendelkező tehergépkocsik, hűtős autók, hőszigetelt felépítmények, csukott és nyitott kisteherautók, tartályautók és cserefelépítmények szállítására alkalmas járművek is.

Gépjárművezetőink és rakodóink folyamatos képzése az árubiztonság, és a szállítással kapcsolatos jogszabályok mellett kiterjed a veszélyes áruk szállítására is. A rendkívül alacsony fluktuáció miatt a megbízhatóság és gyakorlat is garantált.

A járművek rakodását dízel villás targoncák és kézi rakodó személyzet végzi. A különböző fajtájú és teherbírású járműpark összetétele a megbízók leggazdaságosabb kiszolgálását biztosítja.

A standard belföldi szállítási tevékenységen belül az alábbi speciális feladatokat is jelentős tapasztalattal végezzük:

  1. Veszélyes áruszállítás

  2. Veszélyes áruk és hulladékok küldeménydarabos és ömlesztett szállítása. E tevékenységekhez dedikált BK2-es konténereink és cserefelépítmény tartályaink (5-10 m2) állnak rendelkezésre.

  3. Szabályozott hőmérsékleten történő szállítás

  4. Szobahőmérséklettől egészen -25°C-ig tudunk kalibrált mérőeszközzel monitorozott hőmérsékleten szállítani. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a készgyógyszerszállításban a legszigorúbb GDP előírások betartásával.

  5. Telephelyen belüli szállítás

  6. Legnagyobb megbízónk, egyben tulajdonosunk a Richter Gedeon NyRt. teljes budapesti és dorogi telephelyen belüli szállítását ellátjuk, beleértve a postacsomagoktól és érzékeny mintáktól egészen a teljes kamion mennyiségű alapanyagig.

  7. Anyagmozgatás

  8. Robbanómotoros (dízel üzemű) villás emelőtargoncával történik. A targoncákat saját állományú gyakorlott dolgozóink vezetik.

  9. Költöztetés

  10. Ponyvás, ponyvás-emelőhátfalas tehergépkocsi, valamint kistehergépkocsi és gyakorlott rakodó személyzet közreműködésével.

Fuvarszervezőink a fenti feladatok gyors és költséghatékony fuvarok szervezésén felül nagy gyakorlattal rendelkeznek az EKAER ügyintézésben is.

Kérjen ajánlatot belföldi fuvarozás szolgáltatásainkra vagy keresse kollégánkat:

Ágoston Zoltán +36 20 558 9369