Felépítménygyártás

 

A tevékenységet az ISO 9001 szabvány követelményei szerint tanúsított minőségirányítási rendszer szerint végezzük.

Haszonjárművek, járműfelépítmények, fémszerkezetek, veszélyesáru-csomagolások tervezése, gyártása, átalakítása, minősíttetése, engedélyeztetése, gyártási és vizsgálati dokumentációk készítése, tanácsadás.

A gyártmányok tervezése az érvényes európai szabványoknak és ajánlásoknak megfelelően, az alkalmazható legkorszerűbb technológiák szerint történik. A minősítésekhez és engedélyeztetésekhez az érvényes szabványok előírásainak megfelelő dokumentációt készítünk.

Járműfelépítmények és a kis méretű vontatott haszonjárművek területén jelentkező bármely igényt kielégítünk a legtöbb kategóriában. Kiemelten fontos területként kezeljük a speciális, egyedi járműigényeket, ezen belül a műszerekkel ellátott mozgó laboratóriumként, illetve mozgó irodaként működő kishaszonjármű átalakításokat és a veszélyes anyagok szállítására alkalmas un. ADR előírások szerinti járművek kialakítását. Vállalkozunk veszélyesáru-csomagolások tervezésére, gyártására és vizsgálatára, valamint a csomagolások időszakos vizsgálatára és javítására is.

 

Referenciáink

  • Mobil műszeres járművek

  • Mozgó irodák

  • Kisméretű vontatott járművek

  • ADR előirások szerinti járművek

Kérjen ajánlatot felépítménygyártás, -átalakítás szolgáltatásainkra vagy keresse kollégánkat:

Vári Tamás +36 30 250 4020 és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.