Történet

fooldal_rolunk

Tisztelt Látogató!

Megtiszteltetés számunkra, hogy meglátogatta weboldalunkat. Szeretném röviden bemutatni vállalatunkat és tevékenységeinket, abban a reményben, hogy Önt és cégét mielőbb üzleti partnereink között tudhassuk.

A Reflex Fuvarozási és Szállítmányozási Kft. 1993. október 15-i dátummal alakult.

Társaságunk jelenleg 2 telephellyel rendelkezik: Budapesten és Dorogon.

 

Budapesti Központi Telephely

A budapesti telephely – egyúttal a Társaság székhelye - a X. kerület Száva utca 13-15. szám alatt található (bejárat a X. ker. Kőér utca 3/D-ből). A budapesti Reflexnél 207 fő, 61 db tehergépkocsi és pótkocsi, valamint 36 db dízel targonca dolgozik.

A Társaság vezetése a Száva utcai telephelyről irányítja a Vállalatot. Itt történik az adminisztráció végzése és innen történik a nemzetközi és belföldi szállítmányozási tevékenység szervezése. A folyamatok kezelését és dokumentálását MSZ ISO 9001 és EN ISO 50001 szabványok szerinti irányítási rendszer segíti. 

Az irodaépület szomszédságában épült fel 1998-ban a gépkocsijavító műhely. A műhelyben saját és külsős gépkocsik javítása, illetve motorkerékpárok, személy- és tehergépkocsik, pótkocsik hatósági műszaki vizsgáztatása folyik. A telephelyen belül targonca javítás, teher- és személyautó gumiszerelés, javítás, centrírozás, gumiértékesítés is történik.

2002. szeptemberétől megkezdte működését a járműfelépítmény gyártó üzletágunk. Vállaljuk haszonjárművek, járműfelépítmények, fémszerkezetek, technológiai berendezések tervezését, gyártását, minősíttetését, engedélyeztetését, dokumentációk készítését. Kiemelt terület a speciális járművek és felépítmények, valamint veszélyes anyagok szállítására alkalmas ADR előírások szerinti járművek kialakítása.

A Reflex Fuvarozási és Szállítmányozási Kft. tehergépkocsijai belföldi és nemzetközi fuvarozást végeznek. Legnagyobb megbízónk, egyben tulajdonosunk a Richter Gedeon NyRt.. Készgyógyszereken kívül szállítunk veszélyes hulladékot, gyúlékony folyadékot, ADR-es és konténeres árut, illetve hűtést vagy fűtést igénylő termékeket egyaránt. Az összes szállítási tevékenységre kidolgoztuk minőségbiztosítási rendszerünket.

Nemzetközi fuvarozást 7 kamionszerelvénnyel és 2 db 6 tonna teherbírású hűtő fűtő tehergépkocsival végzünk Európán belül, illetve a FÁK országaiba. A Richter Gedeon NyRt kizárólagos közúti, légi és tengeri szállítmányozójaként a saját járműveken kívül jelentős számú alvállalkozót is foglalkoztatunk.

 

Dorogi Fióktelep

Vállalatunk dorogi telephelye a Richter Gedeon Nyrt helyi gyártelepén belül - de attól elkülönítve – helyezkedik el.

Reflex Fuvarozási és Szállítmányozási Kft megalakulása után 1994-ben csatlakozott a dorogi fióktelep is Társaságunk kötelékébe. Járműparkunk karbantartásáról külön javítóműhely gondoskodott, melyben csak a saját tulajdonú tehergépkocsik, pótkocsik és targoncák javítását végeztük.

Fióktelepünk életében 2003-as év hozta el a legnagyobb változást. Addig a műhely és a gépkocsipark RG gyárterületén belül helyezkedett el, külső munkákat nem tudtunk vállalni.

2003. július 1-től foglalhattuk el jelenlegi telephelyünket a 111-es út melletti régi Brikettgyár helyén. Elkezdtük a műszaki vizsgát és a környezetvédelmi felülvizsgálatot (régi nevén „zöldkártya”), a javítási, karbantartási szolgáltatások végzését immáron külső partnerek felé is.

A telephely szolgál a járművek tárolására és a targoncák és gépjárművek javítására. Ezen a telephelyen is található gépkocsijavító műhely, amelyben saját és külsős gépkocsik javítása, napi rendszerességgel személy- és tehergépkocsi, pótkocsi hatósági műszaki vizsgáztatása, gumiszerelés, futómű állítás történik.

Fő tevékenységünk a közúti áruszállítás és kiegészítő tevékenységei (targoncával, emelőkosaras autóval történő munkák).

 

Remélem, hogy mielőbb elégedett partnereink között tudhatjuk Önt is!

Várjuk megkeresését,

szabo-zoltan-portre

Szabó Zoltán - Ügyvezető